top of page
  • Foto van schrijverGido Verheijen

Molboekje onthult kandidaten jubileumseizoen

Op 5 september zal het jubileumseizoen van Wie is de Mol? van start gaan. Traditiegetrouw hoort daar een molboekje bij. Afgelopen week kwam dit speciale molboekje uit met informatie over 20 jaar Wie is de Mol? Met geschiedenis over het programma en interviews met de makers. Echter ontbraken de 10 kandidaten, of toch niet?!


In voorgaande edities van het molboekje stonden de 10 kakelverse kandidaten beschreven; Foto's, biografie en een interview. Echter staan er dit keer géén foto's of biografie in. De makers willen de kandidaten namelijk geheim houden totdat de eerste aflevering op tv komt.


Het is dus wachten tot aan 5 september voordat we de 10 kandidaten zeker weten. Maar de interviews met de onbekende kandidaten staan al wel in het molboekje. Zo valt te herleiden welke kandidaten dit zouden kunnen zijn. En het wordt nog beter..


Molloten die het molboekje niet online besteld hebben maar in de winkel hebben gekocht zagen daar iets opmerkelijks. De silhouetten van de 10 kandidaten zijn namelijk te zien. En dus is het speuren nu al begonnen. In mijn Youtube-video vertel ik welke 10 kandidaten mogelijk meedoen aan het jubileumseizoen. Het postuur van Youtuber Nikkie de Jager is in ieder geval overduidelijk te herkennen (4de silhouet). Wie volgen er nog meer?



25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page